Kennismaking

Wanneer u overweegt uw kind te plaatsen op het Merweplein, kunt u altijd een afspraak maken om op school te komen kijken. We geven u graag een rondleiding door het gebouw en staat open voor al uw vragen.
Wanneer u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, kunt u telefonisch contact opnemen (0183-681100) met:
Directeur Marion de Fijter
 

Open Huis

Ook organiseren wij jaarlijks een Open Huis.
Tijdens deze dag kunt u een kijkje nemen in de school en worden er rondleidingen gegeven. Daarnaast zijn er verschillende collega's beschikbaar om al u vragen te beantwoorden. Het Open Huis vindt dit schooljaar plaats op 18 maart 2020. Er is geen sprake van inschrijving, dus u kunt deze dag gewoon binnen komen lopen.
Wellicht kent u de school al en/of wilt u geen gebruik maken om een kijkje in de school te nemen en uw kind direct aanmelden.
 

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier voor nieuwe leerlingen kunt u hier openen, daarna printen en invullen. Dit formulier graag per post naar de school versturen. Wanneer wij uw kind hebben ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging
Enige tijd later ontvangt u van ons een uitnodiging voor een kennismakingsochtend. Op deze ochtend kunnen de kinderen die in de daaropvolgende maanden 4 jaar worden, kennismaken met de leerkracht en alvast een kijkje nemen in de groep. 
Ook de ouders kunnen alvast kennismaken met elkaar en de leerkracht.
Voor uw kind 4 jaar wordt, mag het vijf dagdelen, komen spelen en alvast een beetje wennen.
 
De afspraken voor de wenmomenten kunnen als volgt worden gemaakt:
• Wordt uw kind vlak na de kennismakingsochtend 4 jaar, dan worden tijdens deze ochtend de afspraken gemaakt voor de wenochtenden.
• Wordt uw kind enkele maanden na de kennismakingsochtend 4 jaar, dan wordt u drie weken voor zijn/haar verjaardag gebeld om afspraken te maken over de vijf dagdelen om te komen wennen.
 
Voor de rust van de toekomstige leerlingen geven wij het advies, in de maanden december en juni/juli de kinderen niet te laten wennen of starten op school.
Om de nieuwe kleuters voor te bereiden op de basisschool krijgen ze voor ze op school komen een boekje. Hierin staat uitgelegd hoe een dag op school eruit ziet. Zo kunt u uw kind spelenderwijs een beetje voorbereiden op wat komen gaat.
 
Mocht u vragen hebben of (wederom) een kijkje willen nemen op onze school, dan kunt u altijd contact opnemen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Marion de Fijter en Melissa Groeneveld