Oudervereniging

De Oudervereniging wordt bestuurd door ouders, die zich actief inzetten om diverse (vooral feestelijke) activiteiten te organiseren en te ondersteunen. Het gaat hierbij om activiteiten zoals onder andere Sinterklaas, Kerst, schoolreis, kleuterfeest en koningsspelen.
Daarnaast verleent het bestuur van de OV hand-en spandiensten bij activiteiten, die door de school worden georganiseerd en behartigt de OV de belangen van leerlingen en ouders.
De OV is te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het dagelijks bestuur van de OV wordt gevormd door een voorzitter, penningmeester en secretaris. Zij zijn verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken en dragen zorg voor de vergaderingen, die ongeveer om de zes weken plaatsvinden.
Bij deze vergaderingen is ook een leerkracht aanwezig, waardoor er een directe verbinding is met het team.
De samenstelling van de OV wordt aan het begin van het schooljaar bekend gemaakt tijdens de Algemene LedenVergadering (ALV), waarin ook verslag wordt gedaan over alle bezigheden.
Tijdens deze vergadering wordt o.a. de begroting gepresenteerd en verantwoording afgelegd over de besteding van de algemene ouderbijdrage.

Om alle activiteiten goed te kunnen organiseren worden aan het begin van het schooljaar commissies gevormd.
Elke commissie is verantwoordelijk voor een activiteit. Een commissie bestaat uit enkele leden van de OV en enkele leerkrachten.

Verslag van de ledenvergadering 14 oktober 2019. 

Op 14 oktober jl. heeft de algemene ledenvergadering (ALV) van de oudervereniging plaatsgevonden. Een belangrijk moment omdat we terugkeken op de festiviteiten van het afgelopen jaar, de financiƫn doornamen en dit jaar tevens het nieuwe bestuur voorstelden.
De goed gevulde zaal was het met de directie eens dat de OV, ondanks de krappe middelen, het afgelopen schooljaar heel feestelijk heeft weten te omlijsten.
Desondanks werd, gezien de prijsstijgingen, een verhoging van de vrijwillige ouderbijdrage voorgesteld.
Dit voorstel werd unaniem aangenomen door alle aanwezigen.

De volgende bestuursleden van de OV zijn afgetreden:
Wijnand Germs (voorzitter) stopt met alle activiteiten binnen de oudervereniging, Cees van Gelderen, afgetreden als secretaris, maar blijft nog wel aan als lid.
Zij worden hartelijk bedankt voor al hun inzet.

Toegetreden zijn dit jaar:
Bram Bosch (secretaris)
Danielle Huurman (voorzitter)
Amber Borst
Annemarie Jonker
Lilianne Lankhorst

Dit maakt dat wij tot een nieuwe, enthousiaste samenstelling komen voor 2018/2019 met de volgende leden: Danielle Huurman (voorzitter), Mariƫlle Bouwhuis (penningmeester), Bram Bosch (secretaris), Amber Borst, Annemarie Jonker, Claudia Elsman, Erica Ras, Heske Roovers, Liselot Uijterlinde, Sylvia Bassa, Willemijn van Gemert, Lilianne Lankhorst, Pauline Verwolf (teamlid), Loes Ippel ( teamlid).

Declaratieformulier OV

 

Vergaderdata OV

Dinsdag 12 november
Woensdag 8 januari
Maandag 2 maart
Donderdag 23 april
Woensdag 27 mei
Dinsdag 23 juni


We starten om 19.30 uur.