Oudervereniging

De Oudervereniging wordt bestuurd door ouders, die zich actief inzetten om diverse (vooral feestelijke) activiteiten te organiseren en te ondersteunen. Het gaat hierbij om activiteiten zoals onder andere Sinterklaas, Kerst, schoolreis, kleuter/zomerfeest en koningsspelen.
Daarnaast verleent het bestuur van de OV hand-en spandiensten bij activiteiten, die door de school worden georganiseerd en behartigt de OV de belangen van leerlingen en ouders.
De OV is te bereiken via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het dagelijks bestuur van de OV wordt gevormd door een voorzitter, penningmeester en secretaris. Zij zijn verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken en dragen zorg voor de vergaderingen. Bij deze vergaderingen is ook een leerkracht aanwezig, waardoor er een directe verbinding is met het team.

De samenstelling van de OV wordt aan het begin van het schooljaar bekend gemaakt tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV), waarin ook verslag wordt gedaan over alle bezigheden.
Tijdens deze vergadering wordt o.a. de begroting gepresenteerd en verantwoording afgelegd over de besteding van de algemene ouderbijdrage.

Verslag van de ledenvergadering 14 oktober 2019. 

Om alle activiteiten goed te kunnen organiseren worden aan het begin van het schooljaar commissies gevormd. Elke commissie is verantwoordelijk voor een activiteit. Een commissie bestaat uit enkele leden van de OV en enkele leerkrachten.

Bestuur
Het huidige bestuur bestaat uit de volgende leden: Amber Borst, Bram Bosch, Cees van Gelderen, Claudia Elsman, Daniëlle Huurman, Danique de Jong, Erica Ras, Heske Roovers, Lilianne Lankhorst, Liselot Uijterlinde, Mariëlle Bouwhuis. Teamleden: Pauline Verwolf, Loes Ippel

Het dagelijks bestuur bestaat uit:  Daniëlle Huurman (voorzitter), Bram Bosch (penningmeester), Amber Borst (secretaris)

Declaratieformulier OV

 

Vergaderdata OV

Het bestuur zal op de volgende data samen komen voor de bestuursvergadering.

Dinsdag 12 november
Woensdag 8 januari
Maandag 2 maart
Donderdag 23 april
Woensdag 27 mei
Dinsdag 23 juni

We starten om 19.30 uur.